Rendelkezésre álló eszközök széles választékát kínáljuk bérbeadásra, hogy minden igényt kielégítsünk. A bérbeadásra elérhető eszközök között megtalálhatóak új Röder által gyártott rendezvénysátrak, kerek és téglalap alakú asztalok, valamint koktél asztalok. Emellett konferenciaszékeket, chiavari székeket és székszoknyákat is biztosítunk az ülőalkalmatosságok elegánsabbá tételéhez. A felsoroltak mellett mobil hűtőkocsikat is kínálunk, hogy a rendezvény ideje alatt a hűtést és az élelmiszerek tárolását is zökkenőmentesen megoldhassuk.
Számos okból választhat minket a versenytársak helyett, melyek közül néhány a következő: - Minőségi termékek: Az általunk forgalmazott sátrak és eszközök, mint például a Röder által gyártott sátrak, ismert gyártóktól származnak és magas minőségűek. - Rugalmas szolgáltatás: A szállítástól a felállításon át a bontásig az Ön igényeihez igazodva alakítjuk ki a szolgáltatásunkat, hogy az esemény zökkenőmentesen zajlódhasson. - Személyre szabott megoldások: Azt valljuk, hogy minden esemény egyedi, így személyre szabott ajánlatokat készítünk, amelyek figyelembe veszik az Ön elképzeléseit és költségvetését. - Kiváló ügyfélszolgálat: Ügyfélszolgálatunk elkötelezett az Ön elégedettsége érdekében, és gyorsan és hatékonyan válaszol minden kérdésre vagy problémára, amely felmerülhet a folyamat során. Ezek az előnyök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, és megbízható választás legyünk a rendezvényszervezők számára.
Rendezvénysátraink széles méretválasztékban érhetőek el, kisebb családi összejövetelektől egészen nagyobb konferenciákig, esküvőkig terjedően. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Ön eseményéhez leginkább megfelelő méretű sátrat.
Az online foglalási rendszerünknek köszönhetően néhány kattintással elintézheti a bérlést. De az oldalon elérhető telefonszámon is leadhatja rendelését.
Nálunk nincsenek rejtett költségek. A szolgáltatásainkat átláthatóan és világosan árazzuk, hogy a vevők pontosan tudják, mire számíthatnak. A sátorbérlés és a felszerelések ára, valamint a szállítási és felállítási költségek egyértelműen szerepelnek az ajánlatunkban. A szerződéskötés előtt minden költséget részletesen ismertetünk, hogy Ön teljes képet kapjon a szolgáltatásaink áráról és dönthessen a legjobb lehetőség mellett.
A részleteket a weboldalunkon tekintheti meg.
Rendezvény asztalaink és székeink széles választékát kínáljuk, hogy minden eseménytípushoz megfelelő legyen. Asztalaink között találhatóak kerek és téglalap alakú asztalok, állófogadásokhoz való állóasztalok, míg székeink között megtalálhatóak műanyag, fém és fa székek, valamint elegáns székhuzatokkal is.
A sátrak és a felszerelések kiszállítását és felállítását mi biztosítjuk. A pontos időpontokat és az igénybevétel részleteit előre egyeztetjük Önnel, hogy az esemény zökkenőmentesen zajlódhasson.
Címünk

2100 Gödöllő,
Márki Sándor utca 18.

Hívjon minket +36 30 248 6509
24/7 szolgáltatás

Béreljen előre az év bármely napjára